Nieuw in de praktijk: Ademcaching

 

Verbonden ademhaling | Transformational breathing | Ademcoaching | De helende adem in Den Haag

De helende werking van ademen
Ademen is eigenlijk veel meer dan het lijkt. Een verkeerde ademhaling kan heel wat gevolgen hebben en een ademsessie kan iets heel intensiefs zijn. Afhankelijk van de ademhalingsoefening die je uitvoert, kan een ademsessie confronterend zijn en van alles losmaken op emotioneel gebied.
Verbonden ademen helpt je om angsten, oude pijn, spanning, negatieve overtuigingen los te laten. Beter om te gaan met spanning en emoties. En steeds meer te leven vanuit wie je werkelijk bent. Je ervaart helderheid, vitaliteit en ruimte om nog verder te groeien.
Tijdens een intensieve sessie is er geen ruimte voor controle en nadenken, waardoor het tegenovergestelde gebeurt: je gaat loslaten en schakelt volledig over op je gevoel. Het is dan ook niet gek als er allerlei (dieper liggende) emoties naar boven komen die een scala aan uitwerkingen kunnen hebben van huilbuien tot lachbuien of diepe inzichten die je nog nooit eerder hebt gehad. Geef je emoties de ruimte om er te zijn, dit is namelijk een onderdeel van een eventueel herstelproces. Weggestopte emoties die onderdeel zijn van een gebeurtenis in je leven vormen in veel gevallen de oorzaak van een bepaalde klacht of aandoening. Verbonden ademen helpt je om los te laten. Beter om te gaan met spanning en emoties. En steeds meer te leven vanuit wie je werkelijk bent. Je ervaart helderheid, vitaliteit en ruimte om nog verder te groeien.
Voor meer info klik hier.

Share this: