7 mei 2015

Monique Beulink

 

                                                                                                                                                                                    “Daar waar het water het land kust, daar ligt mijn hart.”
Monique Beulink
Monique Beulink 1967   Als kind was ik gefascineerd door draaikolken, tegelijkertijd was ik er bang voor. De enorme zuigkracht die je naar de bodem trekt. Vechten tegen deze zuigkracht heeft geen zin, dat verlies je. Alleen als je je overgeeft en laat meevoeren in de draaibeweging van de kolk, beland je op de bodem en kom je weg uit de zuigkracht van de neerwaartse spiraal. De draaikolk zie ik als metafoor voor overgave en vertrouwen. Soms moet je diep gaan om uiteindelijk de lichtheid van het bestaan te kunnen ervaren.                                              
Ik ben aangesloten bij de volgende beroepsverenigingen:rbcz-logo-transpvbagvind een therapeutelatietherapie Den
EFT relatietherapie
Haag
relatietherapeut EFT Den Haag, relatietherapie EFT EMDR Den Haag

De ogen van de geliefde zijn een spiegel waarin we ons zelfbeeld gereflecteerd zien – Bolby

Als we verbinding hebben, brengen wij elkaar in balans; we verkeren in een emotioneel evenwicht. Voor mij is dit de basis van mijn werk. Contact is wezenlijk, zowel met de mensen om ons heen als met onszelf. Leren omgaan met je kwetsbaarheid brengt je in je kracht. Dan spreek ik van “leven vanuit je essentie, je authentieke kracht’. 

Ik zal je ondersteunen in het ontdekken van jouw patronen, je een spiegel voor houden en je confronteren waar nodig, om zo het uiterste uit jezelf te halen en tot je essentie te komen, zodat je vreugde, passie, kracht en liefde kunt ervaren.

Vanuit eerlijkheid, kwetsbaarheid en compassie ondersteun ik je in je zoektocht naar o.a. verdieping, zelf respect, het maken van bewuste keuze’s, inzicht krijgen in je patronen en het verdiepen van zowel je kracht als je kwetsbaarheid.

EMDR Den Haag Voice Dialogue traumatherapie 

relatietherapie EFT relatiecoaching relatie coaching Den Haag

In 1990 volgde ik de opleiding aan de school voor Voice Dialogue, Intuïtie & Creativiteit. Vanaf dat moment veranderde veel in mij.
Deze ervaring en mijn fascinatie voor Voice Dialogue blijven mij tot op de dag van vandaag boeien.
Daarnaast studeerde ik Creatieve Therapie beeldend (HBO), EMDR aan het BIVT, Tekenen & Schilderen aan de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten, diverse trainingen en cursussen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en volgde ik een Multimediaopleiding. Als Voice Dialogue docent ben ik verbonden aan het Jungiaans instituut te Nijmegen en was voor een aantal jaar docent Beeldende vorming aan de Haagse Hogeschool.
………………………
Recent volgde ik de EFT opleiding voor Relatietherapie van SUE Johnson , de (internationale)
Relation Counceling training/opleiding van Rafia Morgan en Turyia Hannover, EMDR bij de Academie voor Psychodynamica en behaalde het EMDR master Practitioner bij het BIVT en volgde ik een opleiding voor coaching met  familieopstellingen en volgde ik d eopleiding tot Ademcoach.
………………………
Naast mijn werk als trainer, therapeut, docent en coach, houd ik mij ook bezig met schilderen. Ik werk vrij en in opdracht. Zie www.arteos.nl.
Momenteel ben ik bezig om een mooie plek te creëren in Frankrijk waar ik retreats en trainingen zal gaan geven. Deze is in de maak! zie voor meer info: www.laviecalme.nl
Share this: