23 september 2023

Wandelcoaching

Op woensdag en donderdag geef ik (samen met mijn hond) wandelcoaching. Deze sessies geef van 7.45 tot 8.45. Andere tijdstippen kunnen gemaakt worden in overleg.

Tijdens de wandeling komt er een thema en/of vraag omhoog waarin we de natuur laten spreken en zij onze coach wordt. Uiteraard kan er van te voren ook een vraag/thema inwandelcoaching in Den Haaggebracht worden.
De magie die er ontstaat is voelbaar en altijd aanwezig. De antwoorden en de weg hierna toe brengen ons zowel dichtbij de wereld om ons heen als dichtbij de magische wereld in onszelf. Antwoorden komen uit jezelf. Ik zal je de reflecterende vragen stellen die je helpen om een doorbraak te maken of tot nieuwe inzichten te komen.

Bewegen maakt ons brein actief en geeft tevens rust. Daarnaast geven symbolen en metaforen uit de natuur ons verheldering en leiden tot krachtige inzichten. Doordat er gebruik gemaakt wordt van materialen en dieren uit de natuur blijven de inzichten beter in ons geheugen hangen, waardoor inzichten ook sneller leiden tot verwerking en acties.

Share this: