5 januari 2016

Ervaringen relatietherapie EFT

Ervaringen uit de praktijk: Relatietherapie EFT

Monique heeft ons op haar eigen, sympathieke en respectvolle manier geholpen elkaar weer beter te begrijpen en gevoelens en gedachten bespreekbaar te maken waar wij samen vaak niet de woorden voor vonden. Omdat wij alle sessies samen hebben gedaan, leer je niet alleen veel over jezelf, maar ook over de ander. Dat heeft ons veel waardevolle inzichten opgeleverd over onszelf, de ander en de communicatie in onze relatie.”
Mechteld 44
“We wisten niet meer hoe we elkaar konden bereiken. Vanaf het allereerste moment voelden we ons bij Monique op ons gemak. Keer op keer legde ze met grote precisie de vinger op de zere plek, in heldere bewoordingen, met respect en rust. Altijd op een integere, onpartijdige manier. Uiteindelijk heb ik niet alleen mijn man beter leren kennen, maar ook mezelf.  We kwamen er elke keer met meer vertrouwen vandaan. Onze relatie is nu een stuk liefdevoller geworden, we hebben geleerd om waardevolle momenten samen te creëren en dat had ik voor geen goud willen missen. We kunnen elkaar weer bereiken en herkennen de patronen. Eigenlijk gun ik elke relatie dit soort sessies. Een hele goede investering!”
Liefs Eva (37)
 

´Monique creëert een veilige omgeving waarin wij het middelpunt zijn en we onze eigen en elkaars grenzen kunnen verkennen. Ze geeft praktische opdrachten en ook huiswerk, waardoor we elkaar op nieuwe manieren leren kennen. We durven meer te delen, zijn ons bewuster van onze (verlatings)angst en we kunnen allebei beter onze wensen duidelijk maken. Er is meer ‘samen’ en we staan allebei steviger en voelen meer vertrouwen. Na een half jaar therapie bij Monique hebben we een stevige basis gelegd om samen verder te groeien. Terugkijkend hebben we een grote stap voorwaarts gemaakt.” Liefs, B. & A.

Share this: