9 mei 2015

Ervaringen Voice Dialogue

 

——- Voice dialogue sessies bij Monique zijn mooie ervaringen. Monique is altijd met al haar aandacht bij me en maakt zonder enig oordeel contact met de delen die in mij leven.  Ze neemt daarvoor ook alle tijd. Ik voel mij helemaal gezien en geaccepteerd en ben veel bewuster geworden van wat er in mij leeft.  B.

——-Monique wist een sfeer te creëren waarin ik me veilig en ontspannen kon voelen. Dat was heel belangrijk want zo is een ‘gate’ bij mij open gegaan. Met de begeleiding van Monique ging ik naar diepere, verborgen lagen in mijzelf kijken. Het was heel bevrijdend om de verschillende ikken te horen praten en heel moeilijk om de pijnplekken aan te raken, maar dankzij de rust en steun van Monique voelde ik me veilig en ben ik doorheen gegaan. En oh, wat was het fijn om bewust te worden van de verschillende ikken die mij gezelschap willen houden, nu kan ik met een glimlach naar ze luisteren. Prachtige, inspirerende, wijze vrouw! Mijn dank is groot! J.

——-Ik doe bij Monique intervisie voor mijn werk in de hulpverlening. Dit betekent dat ik natuurlijk zelf ook op de “sofa” ga ;-). De enorm warme, liefdevolle en heldere manier waarop ze de begeleiding doet, raakt mij iedere keer weer. Ze verstaat de kunst om in haar professionaliteit te blijven, terwijl ze  toch vol in verbinding met je gaat. Ik ben dankbaar voor wat ik allemaal al van haar heb kunnen leren. S.

Share this: