9 mei 2015

ervaringen1

Ervaringen uit de praktijk – Voice Dialogue

——-Mijn mening over Monique Beulink :
Ik heb via een cliënt van mij het nummer gekregen van  Monique Beulink en aangezien ik zelf een aantal onverwerkte issues had uit mijn verleden ben ik naar haar toe gegaan.Vanaf het eerste moment heb ik mij bij Monique op mijn gemak gevoeld. Zij is een liefdevolle vrouw met humor en een warme persoonlijkheid.
Naast haar prettige uitstraling wat voor mij belangrijk was,is het ook haar kennis van Voice Dialogue en hoe zij hiermee werkt wat mij zo heeft aangesproken.Zelf werkzaam als therapeute ben ik extra kritisch, maar ze heeft mij heel goed geholpen en ik kan haar daarom zeker aan bevelen.Hanneke

——- Voice dialogue sessies bij Monique zijn mooie ervaringen. Monique is altijd met al haar aandacht bij me en maakt zonder enig oordeel contact met de delen die in mij leven.  Ze neemt daarvoor ook alle tijd. Ik voel mij helemaal gezien en geaccepteerd en ben veel bewuster geworden van wat er in mij leeft.  B.

——- Monique wist een sfeer te creëren waarin ik me veilig en ontspannen kon voelen. Dat was heel belangrijk want zo is een ‘gate’ bij mij open gegaan. Met de begeleiding van Monique ging ik naar diepere, verborgen lagen in mijzelf kijken. Het was heel bevrijdend om de verschillende ikken te horen praten en heel moeilijk om de pijnplekken aan te raken, maar dankzij de rust en steun van Monique voelde ik me veilig en ben ik doorheen gegaan. En oh, wat was het fijn om bewust te worden van de verschillende ikke die mij gezelschaap willen houden, nu kan ik met een glimlach naar ze luisteren. Prachtige, inspirerende, wijze vrouw! Mijn dank is groot!
J.

——- Er is niet één therapie die je voor honderd procent van je klacht afhelpt.Voice Dialoque doet dat ook niet.
Na enkele jaren bij Monique Beulink VD sessies gevolgd te hebben kreeg ik het gevoel mezelf mentaal weer te kunnen sturen.
Ik heb angstgedachten en controledwang, een gevoel dat je behoorlijk in beslag kan nemen.
Depressie was mij niet onbekend.Van al de therapieën die ik gevolgd heb was VD de meest doeltreffende.
Angstgedachten en dwang heb ik nog steeds maar depressief ben ik nooit meer.
Wanneer ik angstig ben ga ik praten met mijn “ subpersonen”. Ik praat met de “persoontjes” in mijzelf die verantwoordelijk zijn voor bepaalde gevoelens. Ik praat ook met “delen” in mij die dat soort dialogen juist willen blokkeren. Dit heeft als resultaat dat ik me, en dat werkt echt zo, de volgende dag beter voel.
Dit heb ik samen met Monique heel vaak gedaan.
De sessies met Monique gaven mij een gevoel van veiligheid en vertrouwen, begrippen waar ik eerst moeite mee had.
Mijn laatste bezoek aan Monique is alweer een paar jaar geleden maar VD zal, zoals ik dat nu zie, altijd een plaats in mijn dagelijks bestaan hebben.
Mijn klachten maakten mij kwaad en machteloos, nu zijn deze emoties “personen” in mij geworden en kan ik met ze praten.
P.